Tuesday, 27 March 2012

with happiness

Assalamualaikum, haiiiii :)




belum terlambat nk ucap selamat pengantin baruuuuuuuuuuuu kepada 
kak izaa!!

even dah hampir seminggu yg lalu hihi

awak sgt cantik di hari kebesaran ituuuuu ;)

tahniah kak iza..semoga berbahagia sehingga ke jannah..

dah jadi milik orang, kena la tunaikan dan jalankan tanggungjawab baru.. 

a good wife as u can be..

congrats again again again!!

emm mari tengok pics di persekitaran majlis ^__^


time ni baru nk keluar rumah :)


Pasir Gudang.. here we come!!

for you ^__^

kesayangan saya, athirah :)

berdiri : kak ana aka pengapit, kak awin
duduk : kak ina, kak ira dan athirah

menyelerakaannnnnnnnnn!!


..kami..
cantik kan pelamin dia. sgt jeles!!

sempat posing before tunggu pengantin lelaki smpai ;)


hehe chomeelllll laaaa

si pengantin yang jelitaaa :)

ayu mak andam tauuu hihi (ayu tak tipuuu, sila lah percayaaa)

..pengapit..
tak lama lg turn kamu pulak kann jd pengantin hehe :p



kesayangan saya,kak ana ;)

fokuss je tengok pengantin time ni,
dia sedang di touch up 

iloveyousayang!!

ready nk turun ke bawahhh!!

simple, jimat kos dan yg paling penting cantik!!

comel dan simple kan kan :)

actually rumah pengantin di tingkat 5 okehh!! sgt laa tinggi,
naik sekali xmo naik2 dah

ada sesuatu yg menarik tentang gambar ni kannn hehe sukeeeeee :)




~ira~ayu~ina~

:p

menu die sgt2 best!! smpai dah niat nk tapau before balik tu tauuuu

pasangan pengantinnnn
semoga berbahagia hingga ke jannah

sedap nye makan..nyam nyam.!!


>__<
ambil berkat huhu

time ni nk balik dah..sob sob

majlis dah nk tamat, kak yatt baru sampaiiii
rinduuuuuuuuuuuuuuuuu sgt2 kt akk..
lepas die kawen xpernah jumpa tauu

2 comments:

  1. luv u more more more my dear..syg awk ketat!! mmuuaaahhh!!!

    ReplyDelete