Tuesday, 24 April 2012

Kek Pavlova

Assalamualaikum :)



Kek pavlova??

penah dengar tak?? 

ayu lagi la tak pernah dengar lagikan rasa dan makan..

Nama yang pelik

Tapi nasib baik rupa dan rasanya tidak pelik

Hari pertama pergi kelas,  dan kami a.k.a ayu, ain, zakiah dan syu breakfast cake pavlova hihihi.. 

zakiah la nii teringin sangat nak mkn kek ni.. 

zakiah yang plan dan kami collect duit sikit sorang dan beli kek ni hehehe

Actually masa dia plan nk beli kek ni, ayu xtahu pun kek pavlova ni mcm mane..

die siap suruh tanya pakcik google pasal kek ni..

so bila dah google..harussssss laa rase mengidam bila tengok  kek ni kan..



image from google


nampak rupa nye pun dan sgt sgt menyelerakan!! 

Nyam nyam nyam!!

Terus excited nk merasa kek ini.. 

tak percaya? haa ce tgk lagi picture dari google ni hehe


image from google


image from google


so hari pertama kelas kami pun breakfast kek ini..

 sumpah tak tipu, ia sgt sedappppppp!!! 

sedap!!

sedap!!

dan sedap!!

Kamu semua mesti cuba tauuuuuuu!!! 

jeng jeng jeng!

 image from my camera :)

 syu dan ain sedang potong cake dan isi kan dalam bekas utk bawa ke kelas hehe


sedap tau kek ni..kamu semua kena kena kena cubaa!!




2 comments:

  1. memang sedap! bg dekat akk sikit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis penah makan kan? hehe tp sy confirm yg ni lg bestttttt!! hihi

      Delete